Te Koop:

Voormalig gemeentehuis van Amstelveen aan De Poel
.

Maak van het Raadhuis een hotel met restaurant, café-bistro, vergaderzalen, terrassen, een grote speeltuin. De oever van De Poel bij het Oude Dorp van Amstelveen is namelijk te uniek om te reserveren voor een gemeentehuis (dat natuurlijk in het centrum thuishoort), een peperduur restaurant en het woonhuis van een handige projectontwikkelaar.
Daar hoort een hotel te staan, met één of meer restaurants en bistro's, vergaderzalen, terrassen, een speeltuin en roeiboten die men kan huren. Alleen dan kunnen zo veel mogelijk mensen genieten van de mooiste plek van Amstelveen.
De plaats van het Amstelveense Raadhuis is om vele redenen verkeerd: letterlijk en figuurlijk geïsoleerd, te ver weg van het centrum, te exclusief en te zelfzuchtig. Gemeentebestuur en ambtenaren zitten er letterlijk en figuurlijk met hun rug naar de stad.
Zo'n plek is bij uitstek geschikt voor een populaire horecagelegenheid. Van der Valk zou er wel raad mee weten, en het grote publiek zou daarvan profiteren.

Discussieer mee over dit idee op de website van 'Dichtbij.nl'

Onderzoek naar Amstelveens stadsstrand aan de Poel

AMSTELVEEN - De gemeenteraad heeft zich gisteravond (woensdag 13 maart 2013) unaniem geschaard achter het VVD-plan om te onderzoeken of een Amstelveens stadsstrand aan een van de oevers van de Poel haalbaar is.
Bron: Amstelveens Nieuwsblad / Dichtbij.nl, 14 maart 2013. Door de dichtbijredactie, André Gerritsen

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.
  
Naar Startpagina van 'Amstelveen Kan Beter'.